Xhensila Myrtezaj – Celsi I Zemres.


betohem un sot
E çfare do ti nga une,
E çfare do ti nga une,
[REF.:]
Qe do nis me ty,
E çfare do ti nga une,
dhe nese nuk do te takoja kurre
Do t’me mungoje
E ke çelsin e zemres
Se do jem per ty, do jem aty
e di do ket lote
boten jap per ty
emri jot ne vena me fle
dhe nese nuk do te takoja kurre
e jotja un jam
E ke çelsin e zemres
Do bertas me ty
E ke çelsin e zemres

mbase do t’shaj ty
ndjenja jon te gjitha i mund

Do e kesh gjithmone
Se do jem per ty, do jem aty
Se ti e ke çelsin e zemres
Se ti e ke çelsin e zemres
Panoramen tone te jetes
me shiko ne sy

Do t’me mungoje
e ke çelsin e zemres)

E ke çelsin e zemres
E çfare do ti nga une,
[REF.:]
Se ti e ke çelsin e zemres
Fleten e volumit tjeter,
Se do jem per ty, do jem aty
Se per mua je frymarrje

E kujtimin tone te vjeter
E tani une do hap fleten,
dhe nese nuk do te takoja kurre
s’do te flas me ty
Pergjithmone e jotja une jam
Do e kesh gjithmone
E ke çelsin e zemres
e di do jene kot
Do t’me mungoje

do merzitemi pa fund
(e ke çelsin e zemres
E ke çelsin e zemres

no, no, no, no, no, no…
Se do jem per ty, do jem aty
Nje dit ndoshta dy
[REF.:]
yeeeeieeeiii
E ke çelsin e zemres

betohem para teje sot
E ke çelsin e zemres
E ke çelsin e zemres
Qe e kam me ty
Do e shkruaj aty
Do e kesh gjithmone
Do e kesh gjithmone
Pergjithmone e jotja une jam

Une jetoj per ty.