Elokuu – Soutaa Huopaa Lyrics


Tulevii, mitä ikinä ne onkaan. Woo-oo-oo-oo-o. Sovitaan tai ei ollenkaan. Kiitos Juice niist viisaist sanoist, mitä moni ettii tääl viel baarin
Hanoist. En haluu riitaa, soutaa enkä huopaa. Soudellaan! Sano miks mä tarvin sua? Mun mielest turha mennä ketään takas
Vonkaan. Soudellaan, soudellaan. Siis perhe biojätteiks ja parisuhde
Roskiin. Ei mikään mutta ku suhteet on
Skutta. Ei voi miehen tietää millast olla nainen, mut pyrin oleen rakkauden
Ammattilainen. Ja millä tää nyt korjataan? Soutaa huopaa, edestakas, luottaa ei kumpikaan voi toisiinsa. Soudellaan, soudellaan. Woo-woo. Sano miks mä tarvin sua? Soutaa huopaa, vedetään taas nuottaa. Annoin sulle sydämeni, haluun sen ny bäkkiin, äkkii, en enää haluu tätä
Häkkii. Soudellaan, soudellaan. Riidat sivuun, anna laineen lipuu. Woo-oo-oo-oo-o. Soudellaan, soudellaan. Auttaa voi janoist, mut ei rakastunutta. Soutaa huopaa, vedetään taas nuottaa. Sano miks mä tarvin sua? Woo-oo-oo-oo-o. Luulet et mä hoitelen muitaki naisii. Järvee pidemmälle, sano anna käsi tänne. Yh-mutsit hoitaa yksin lapsii. Woo-woo. Woo-oo-oo-oo-o. Soudellaan, soudellaan. Soutaa huopaa, edestakas, luottaa ei kumpikaan voi toisiinsa. Niihin eksyy ja kuulee takas huudot. Sä taisit olla oikeessa, mä olin mielestäni oikeemmas. Vaan en muista mist me riideltiin-iin-iin-iin. Kahen kesken keskellä järvee. Woo-oo-oo-oo-o. Järjenkäyttö aika kortilla. Toinen toisiamme moittimas taas. Kädessäni hento kämmen naiseni mun
On. Woo-woo. Liplattaa aallot nyt juhannusaatton. Siks sanon suoraan sen, mitä et
Huomaa. Woo-oo-oo-oo-o. Woo-oo-oo-oo-o. Lähin menee ja jätin sulle tiskit. Mitä löytyy takaa, siihen on joku syy. Miten tää nyt tähän meni? Soudellaan, soudellaan. Vaik tääl nyt myrskyy, niin viel
Tulee tyyntyyn. Woo-oo-oo-oo-o. Soutaa huopaa, edestakas, luottaa ei kumpikaan voi toisiinsa. Rakkaus ei riittäny, annoin kyl
Kaikkeni. Woo-wou. Kahen kesken keskellä järvee. Riidat sivuun, anna laineen lipuu. Woo-oo-oo-oo-o. Sä näytät upeelt, kai sä muistit mun kellukkeet? Parisuhdeterapiaa häätanssisaleis. Ne satuttaa, tappaa ja luo
Ennakkoluulot. Erotaan sit ollaan taas. Soutaa huopaa, vedetään taas nuottaa. Tilanne sotkuinen ku tortilla. Mitä vittuu? Woo-oo-oo-oo-o. Liplattaa aallot nyt juhannusaatton. Woo-oo-oo-oo-o. Woo-oo-oo-oo-o. Kuplivaa juomaa juhlallisis laseis.